RÓLUNK

KIK VAGYUNK?

Csoportszintű árbevétel (2013-2019)

MET ADATOK NÉLKÜL

RÖVIDEN BEMUTATKOZUNK

Cégcsoportunk pénzügyi befektetőként, iparágtól függetlenül hajt végre akvizíciókat. A legtöbb esetben befektetéseinket a 100%-ban Nagy György érdekeltségébe tartozó két vagyonkezelő cég végzi a Westbay Kft és a HO-ME 2000 Vagyonkezelő Kft.
Befektetéseink sikerességében a több évtizedes befektetői tapasztalt mellett szakembereink és partnereink közreműködése segíti munkánkat.

LEGFONTOSABB ÉRTÉKEINK

  • Megbízhatóság
  • Gyors, felelősségteljes döntéshozatal
  • Pontosság
  • Hosszú távú együttműködések
  • Hatékony projekt menedzsment
  • Több évtizedes pénzügyi befektetői múlt
  • Kreativitás
  • Stabil cégvezetés

DOLGOZÓINK LÉTSZÁMÁNAK ALAKULÁSA /2014-2019/

MET ADATOK NÉLKÜL

2014

2015

2016

2017

2018

2019

TÁMOGATOTT SZERVEZETEK

BÁTOR TÁBOR

A Bátor Tábor Alapítvány daganatos és krónikusan beteg gyerekek számára szervez ingyenes élményterápiás táborokat.
Felajánlásoddal hozzájárulhatsz, hogy évente több mint 1000 beteg gyermek és családtagjaik részesülhessenek ingyenesen a vidámságból, a sikerekből és a gyógyító pillanatokból, amit a Bátor Tábor kínál.
A Bátor Tábor tagja a SeriousFun Children’s Network-nek, amelyet az Oscar-díjas színész – Paul Newman alapított 25 évvel ezelőtt.

BÁTOR TÁBOR

CSÁNYI ALAPÍTVÁNY

A Csányi Alapítványt 2005-ben Dr. Csányi Sándor, magánvagyonából alapította. Az Alapítvány azért jött létre, hogy tehetséges, de hátrányos körülmények között élő gyermekeknek segítsen tehetségük kibontakoztatásában és fejlesztésében. E cél elérése érdekében egy komplex program került kidolgozásra Életút Program néven, mely 10 éves kortól a diploma megszerzéséig támogatja a gyermekek tehetségfejlődését. Az alapítványi célok megvalósulása a családok és intézmények szoros együttműködésében, és bel-, valamint külföldi önkéntesek aktív bevonásával zajlik. Hosszú távú tevékenységünk a hátránykompenzáció mellett egyéni tehetségfejlesztéssel párosul. Az Alapítvány hosszútávon gondolkodik (10-14 év gyermekenként). Az egyedülálló Program nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden gyermek ugyanolyan színvonalon kapja meg a tehetsége kibontakoztatásához szükséges fejlesztő, gazdagító programokat és szociális juttatásokat attól függetlenül, hogy melyik évben kerültek be a Programba.

CSÁNYI ALAPÍTVÁNY

MAGYAR SPORTLÖVŐK SZÖVETSÉGE

A Szövetség Magyarország területén kizárólagos jelleggel szervezi, irányítja, ellenőrzi és koordinálja a sportágban folyó tevékenységet, mint közhasznú tevékenységet, ellátja az országos sportági szakszövetségek részére meghatározott feladatokat, képviseli sportágának és tagjainak érdekeit, valamint részt vesz a nemzetközi sportszervezetek tevékenységében, Sporttörvényben megállapított különleges jogosítványokat gyakorol. A Szövetség célja továbbá a sportlövő kultúra ápolása, fejlesztése és terjesztése.

MAGYAR SPORTLÖVŐK SZÖVETSÉGE

BOM | A MAGYAR SPORTÉRT ALAPÍTVÁNY

A „BOM a Magyar Sportért” Alapítványt a BOM Egyesület, üzletemberek, a sportszakma szereplői és civilek hozták létre és működtetik azzal a céllal, hogy az általuk mozgósítható források bevonásával segítsék a magyar élsportolók felkészülését a következő olimpiákra. A szervezet hosszú távú célkitűzése, hogy sportolóink minél eredményesebb olimpiai szereplésének támogatásával továbbra is elősegítse Magyarország egy későbbi időpontban történő jelentkezését a nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére.

BOM

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

A Magyar Curling Szövetségnek 2014-ben 11 tagegyesülete volt. Célja a sportág népszerűsítése, hazai versenyek megszervezése. A curling egy téli olimpiai sportág, amelyet négyfős csapatok játszanak jégen. Ez egy stratégiai csapatjáték, gyakran hívják a jég sakkjának is. Két patinás budapesti sportklub, az FTC és az UTE is nagy szakosztállyal bír, rajtuk kívül a legsikeresebbek között említhető a Westbay Sport Club. Jelenleg 123 regisztrált versenyző űzi a sportágat hazánkban, akik 30%-a 21 év alatti, vagyis ifjúsági korú..

MAGYAR CURLING SZÖVETSÉG

VASAS SC - VÍVÓ SZAKOSZTÁLY

Alapítás éve:
1947
Szakágak:
kard és párbajtőr
Éves költségvetés:
85 millió Ft
Képzési központ:
Vasas Pasarét Sportcentrum
Sportolói létszám:
204 fő – 50% igazolt versenyző
Utánpótlás létszám:
187 fő
Korosztályok:
szenior, felnőtt, junior, kadet, serdülő, gyermek, újonc, olimpici-reménység

VASAS SC - VÍVÓ SZAKOSZTÁLY