Cégbemutató

Cégünk Gépjárművezetők szűrését, gazdaságosabb közlekedését segítő és balesetmentességét támogató továbbképzéseit, továbbá a busz- és tehergépjármű vezetők számára kötelező GKI képzéseit a jogszabálynak megfelelő és a régióban egyedülálló, legmagasabb szakmai- és technikai szinten a megrendelő telephelyén végzi, ezért költséghatékonyságunk verhetetlen.

Képzési és munkavállalói kompetencia teszt programok lebonyolítását, a jelenleg világviszonylatban elérhető legmodernebb oktatási eszközeinkkel, a korszerű szimulátoros képzési technológiák terén piacvezető ECA FAROS kizárólagos magyarországi partnereként végezzük.
A francia cégcsoport szimulátorokat és oktatási metodikát fejleszt a földi, vízi és légi közlekedésben szükséges ismeretanyag elsajátításához, gyakorlásához és tökéletesítéséhez az amerikai hadsereg, a NATO és az Airbus részére is.

%

Ügyfél elégedettség

Magyarországi referenciáink közül szeretnénk kiemelni a Waberer’s International Zrt.-t, ahol kizárólagos továbbképző partnerként gazdaságos gépjárművezetőket képző tanfolyamainkkal hozzájárultunk az elmúlt időszakban realizált 3%-os üzemanyag megtakarításhoz, valamint a buszos üzletágból a VT-Arriva Kft.-t ahol 2013-tól folyamatosan több száz új munkavállaló szűrését és a meglévő állomány továbbképzését végezzük.

A GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. és az Égáz Dégáz Földgáz Elosztó Zrt. munkatársainak szervezett, gazdaságos és környezettudatos vezetési stílus elsajátítását segítő országos tanfolyamsorozatunkat 90% résztvevői megelégedettség mellett végeztük.

Elosztó Zrt. munkatársainak szervezett, gazdaságos és környezettudatos vezetési stílus elsajátítását segítő országos tanfolyamsorozatunkat 90% résztvevői megelégedettség mellett végeztük.

Technikai eszközeink számos rendezvény kiemelt figyelemfelkeltő elemeivé váltak és természetesen a jövőben is biztosítjuk megrendelőink részére a moped, személyautó, vagy akár busz-tehergépjármű szimulátoraink külső helyszínre történő kiszállítását, kezelő személyzet biztosítását, kiállítások, konferenciák, szakmai napok, vagy céges rendezvények alkalmával.

Jelenleg 20 db szimulátor berendezést üzemeltetünk, amivel biztosítani tudjuk a partnereink igényeinek megfelelő, egységesen magas technikai színvonalú kapacitást országos lefedettséggel.