ELHELYEZKEDÉS

Az ingatlan a közvetlenül a Balaton parton elhelyezkedő Révfülöp kereskedelmi övezetében, a településen áthaladó 71-es számú főút mellett , a Füredi utca, Ady Endre utca, Dózsa Köz, Petőfi Sándor utca által határolt tömbben, a Füredi utca 13. szám alatt található. Az ingatlan jó állapotban lévő aszfaltozott úton közelíthető meg. A parkolás

közvetlenül az ingatlannal szemben lévő szabadtéri ingyenes parkolóban oldható meg.

A TERÜLET ADOTTSÁGAI

Az ingatlan 436 m2 nagyságú, sík felületű, szabályos

téglalap alakú. Az ingatlant egy oldalról a főutca, a többi oldalról beépített telek határolja. A telek középső részén a bal oldali telekhatáron, előkert hagyásával, egy földszint és tetőtér beépítésű, jelenleg üresen álló kereskedelmi egység helyezkedik el. Az előkert nem elkerített, hanem betonozott és parkolóként  funkcionál. A telek nem beépített része 100 %-ban betonnal burkolt és az épülethez fogatva tetővel fedett.

KÖZMŰVEK

Az ingatlan és a befoglaló környezetében a közüzemi vezetékek, azaz az elektromos áram, a gáz, a telefon, víz, valamint a szennyvízhálózat teljes körűen kiépített. A telek teljesen közművesnek tekinthető, mivel a vezetékes víz, villany, telefon, földgáz és a szennyvíz csatorna a városi hálózathoz csatlakozik.

A TERÜLET ADATAI

Terület megnevezése:
áruház
Ingatlan címe:
Révfülöp, Füredi utca 13.
Helyrajzi szám:
1029
Terület besorolása:
Belterület
A telek területe:
436m²
Tulajdoni státusz:
Fresno Kft.